Daily Archives: 24/01/2022

Д-р Дејан Докиќ: Како да се заштитиме од сезонските инфекции кои се ризик по здравјето и функцијата на органите за дишење?

Бројките на новозаразени со Корона вирусот достигнува и над 2.000 нови случаи на ден. Кога на таа состојба ќе се додаде и големиот број лица заболени од грип и други сезонски инфекции состојбата во земјава навистина е aлармантна. Се чини ...

Read More »