Daily Archives: 25/01/2022

МЕТЕО СО СЛАВЧО&ЗДРАВЈЕ: Многу студено и тмурно време, внимавајте на нарушениот сон!

Променливото време продолжува и во следните денови. Променливото, а студено време, влијае на расположението, на раздразливоста, но и на квалитетот на сонот. Докажано е дека при промени на времето, често се соочуваме со нарушено спиење, плиток сон или пак проблеми ...

Read More »

Како да направите баланс во организмот после празниците?

Колку и да се трудите да бидете умерени, но и да внимавате на исхраната и алкохолот, скоро сите за време на празниците се опуштаме малку повеќе и здравите животни навики ги ставаме во листата на новогодишни желби и одлуки за ...

Read More »