Daily Archives: 20/05/2022

Како да препознаете во брзи чекори оригинален парфем од копија

На пазарот често се појавуваат „фејк“ верзии на оригиналните парфеми, па добро е да имате вештина брзо да ги препознаете. Како? Еве неколку основни правила. Прво правило е дека копиите имаат послатка нота. Второто правило вели дека постојат различни нивоа ...

Read More »