Daily Archives: 04/06/2022

МЕТЕО СО СЛАВЧО&ЗДРАВЈЕ: Утре -најтопол ден, па следува НАГЛА ПРОМЕНА, внимавајте на здравјето!

Пролетта е во полн ек, но температурите се веќе летни! Останува трендот на високи температурите, а утре (недела) ќе го помниме денот по горештината – станува збор за најтопол ден во годината до сега. Од понеделник пак, нагла промена на ...

Read More »