Daily Archives: 12/06/2022

МЕТЕО СО СЛАВЧО&ЗДРАВЈЕ: Поројни дождови, грмежи, засилен ветер, па нагла промена – внимавајте на здравјето!

Продолжува периодот на дождови! Но, и покрај тоа што ќе врне, ќе биде забележан раст на температурите. Затоа внимавајте на здравјето, зашто во ваков период на променливо време, може да почувствуваме раздразливост и анксиозност, која се одразува и на квалитетот ...

Read More »