Daily Archives: 18/06/2022

МЕТЕО СО СЛАВЧО&ЗДРАВЈЕ: Лошо влијание на сонцето, огромен УВ – индекс

Повторно нагли промени на времето. По сезоната на поројни дождови, засилен ветер, и невереме, следува сончев период и стабилизирање на времето, како и пораст на температурите.  Затоа внимавајте на здравјето, зашто во ваков период на променливо време, може да почувствуваме ...

Read More »