Daily Archives: 25/06/2022

МЕТЕО СО СЛАВЧО&ЗДРАВЈЕ: По спарното време – невреме, како да се заштитите од анксиозноста што ја носат променливите температури

Повторно нагли промени на времето. По високите температури, сончев период, како и пораст на температурите ни доаѓаат повторно дождови и краткотрајно невреме, во попладневните часови.   Затоа внимавајте на здравјето, зашто во ваков период на променливо време, може да почувствуваме раздразливост ...

Read More »