Daily Archives: 02/07/2022

МЕТЕО СО СЛАВЧО&ЗДРАВЈЕ: Многу топло време, не излегувајте без потреба од дома!

Многу топло време пред нас. Внимавајте на здравјето, не излегувајте од дома без потреба, а дополнително ваквиот период на многу топло време се одразува и на квалитетот на сонот.  Под влијание на МНОГУ ТОПЛАТА воздушна маса од Африка, и понатаму ...

Read More »