Daily Archives: 10/08/2022

Летна инспирација: легендарни костими за капење од минатото

Ретро костим за капење? Супер!   Златното време на Холивуд беше и златно време за ѕвездите кои го покажуваа своето тело во тогашните најмодерни костими за капење. Ако убаво се загледате во фотографиите ќе забележите дека тие костими за капење ...

Read More »