4 трендови кои ќе ја обележат оваа есен

Во „морето“ од нови трендови, се издвојуваат четири исфорсирани од лускузните модни куќи и веќе пренесени на улиците на светските метрополи.

Подготвени сте за нив?

  1. Чорапи со нежни чевли
Вивиен Вествуд

Вивиен Вествуд

Мисони

Мисони

Гучи

Гучи

Томи Хилфигер

Томи Хилфигер

Етро

Етро

2. Груби чизми со стабилна потпетица

Луј Витон

Луј Витон

Александер Ванг

Александер Ванг

Барбери

Барбери

Маргиела

Маргиела

Валентино

Валентино

3. Чанти кои се носат преку рамо

Живанши

Живанши

Прада

Прада

Сен Лоран

Сен Лоран

Валентино

Валентино

Гучи

Гучи

4. Многу брошеви/украси

Александер Меквин

Александер Меквин

Прада

Прада

Долче Габана

Долче Габана

x

Check Also

Започна продажбата на HUAWEI MateBook 14s на македонскиот пазар

Потрошувачите кои ќе го купат уредот до 31 јануари 2022 година добиваат ...