5 скапи нешта што не ви требаат

Навистина, зошто би ви требале?

Разбираме, престиж е во прашање, а прочуените модни марки добро ја знаат таа формула и се разбира, знаат како да ја искористат. И ете изобилство од скапи, луксузни предмети со потпис од славните креатори, кој всушност немаат баш некоја корисна функција.

pred12

Зошто би ви требал на пример овој коњ од Хермес кој чини 5.000 долари?

Или ова перниче со потпис на Адриен Ланду по цена од 595 долари?

pred32

Ако ви треба некое баш посебно огледало, подгответе најмалку 4.000 долари, па нарачајте го, на пример, ова со потпис на Сара Лавоан.

pred99

.

Ако баш мора бескорисниот предмет да има потпис од Тифани, еве идеја за 575 долари.

ppred900

И ние баш не сме сигурни што е ова, но некаква коцка е, и вреди многу пари. Се нарачува ТУКА.

pred00

 

x

Check Also

Се отвора изложбата Panic Room во Музејот на современата уметност

На 2 октомври во Музејот на современата уметност – Скопје, со почеток ...