-50% ПОПУСТ во PREMIUM

Минатата седмица започна фантастичниот попуст до -50% за колекцијата костими за капење во продажниот салон на PREMIUM во ГТЦ на приземје. Летното сезонско намалување ги освежи цените на моделите, а дополнително ја вжешти побарувачката по овие ултра модерни и тренди костими за капење.

Девојки, погледнете го изборот на Makmoda.mk и збогатете го вашето лето со луксузната колекција на PREMIUM која е со супер цени.

Стара цена – 2.680 ден. | Нова цена: 1.340 ден.

Стара цена – 2.740 ден. | Нова цена: 1.370 ден.

Горен дел: стара цена – 1.630 ден. | нова цена: 815 ден.
Долен дел: стара цена – 880 ден. | нова цена: 440 ден.

Стара цена – 5.590 ден. | Нова цена: 2.795 ден.

 

x

Check Also

Чоловиќ Лешоска: Репрогласувањето на НП Маврово е клучно за опстанокот на Балканскиот рис

Балканскиот рис е критично загрозен затоа под итно треба да се преземат ...