Сензационален промо предновогодишен тренинг со клубот 60 минути

Со најубави желби за успешна 2016 година, во саботата, во клубот 60 МИНУТИ се одржа сензационален промо предновогодишен тренинг, во кој учество земаа членовите и потенцијалните членови на 60 минути.

pr 999

Со професионалностa и уникатностa на тимот инструктори, низ вежби, дружење и забава беа одржани дел од тренинзите на 5 видови различни слободни рекреативни спортови и тоа – Qe Gong – Дана Сиљан, Аеробик 702 – Вера Чолаковска, Full Body Workout Extreme – Марина Стоилкова Симеонова, Ultimate Pilates – Маја Талевска и Стомачен танц – Горана Јовановски Јуруковски.

pr 7

pr 9

pr 8

Задоволни членови воодушевени од празничниот  преформанс уживаа во атмосверата и сето она што им го понуди тимот на 60 минути.

pr 4


 Забавата имаше продолжение во Play All Day Bar каде што се освеживме со кафе и природни сокови. Грижата за сопственото тело како и професионалниот пристап се задача на тимот. 60 минути неодамна направи и уникатен календар (дококу сте го пропуштиле погледнете – ТУКА).

Во иднина очекуваме уште многу изненадувања.

x

Check Also

Диета со диња и лубеница

Најдобра диета е онаа која нема да ви претставува тежина додека се ...