Велигденски јајца со Интернет емотикони

Дококу барате нов начин за декорација на велигденските јајца, еве уште една инспирација која лесно се реализира, а резултатот е – весели јајца кои покажуваат емоции.

emo 8

Јајцата бојадисајте ги со жолта боја и оставте да се исушат. Потоа, со дебели фломастери (во црна, црвена и сина боја) цртајте им фацички по примерот на Интернет емотиконите.

Видеото ве води низ постапката.

x

Check Also

Помеѓу науката и технологијата: Нови иновативни производи како подобро решение за пушачите  

  Долго очекуваниот крај на 2020-та година, година која популарно е прогласена ...