7 идеи: Прстени на кои нема да одолее ниедна идна невеста

Како да се одбере посебен веренички или венчален прстен, а при тоа да не банкротирате.

Стјуард Мур, 3.100 долари

Стјуард Мур, 3.100 долари

Новото истражување кое доаѓа од САД вели дека минатата година просечно на еден веренички или свадбен прстен се трошеле 5,598 долари. Љубовта кон вашата избраничка веројатно не се премерува со пари, но тоа не значи да ја вложите целата заштеда и уште да се задолжите за да купите еден посебен прстен.

Бидете разумни и запомнете го златното правило – стилот ја победува „тежината“ на прстенот.

Еве неколку идеи за венчални прстени актуелни за 2014 година кои чинат од 200 долари до под просечната ланска потрошувачка на пртсен – 5.598 долари.

Џенифер Маер, Барнејс, достапен на Шопбоп, 500 долари

Џенифер Маер, Барнејс, достапен на Шопбоп, 500 долари

Иполита, 495 долари

Иполита, 495 долари

Картие, 5.600 долари

Картие, 5.600 долари

Ана Сефилд, 1.600 долари

Ана Сефилд, 1.600 долари

Репози, 5.000 долари, достапен на Нет-а-Портер

Репози, 5.000 долари, достапен на Нет-а-Портер

Бони Леви, 797 долари, Нордстром

Бони Леви, 797 долари, Нордстром

x

Check Also

Накит за на плажа 2015: Никогаш доволно од него!

Модните додатоци како чантата за плажа, шеширот и марамата не се единствени ...