7 најчудни изгледи на ревиите на висока мода пролет 2015

Кога повеќето луѓе мислат на високата мода, замислуваат гламурозни креации, изработени по нарачка, резервирани само за одредедени жени и посебни пригоди.

Жан Пол Готје

Жан Пол Готје

Но ако ги погледнете овие фотографии од ревиите на високата мода, ќе го промените мислењето. Оаа сезона очигледно високата мода го смени концептот и станува „слободна за сите“. Не баш за сите, туку за сите оние кои можат да си ја дозволат цената и наклонети се кон егзибиционизмот.

On Aura Tout Vu

On Aura Tout Vu

Жан Пол Готје

Жан Пол Готје

Антонио Ортега

Антонио Ортега

Виктор/Ролф

Виктор/Ролф

Франк Сорбие

Франк Сорбие

Серкан Кура

Серкан Кура

x

Check Also

Седа коса: тренд што обедини многу sвезди во движењето „без боја“ – од Енди Мекдауел до Џејн Фонда, Џоди Фостер, Џејми Ли Кертис до…

Кој рече дека седата коса им одговара само на мажите? Од Енди ...