Акција на безбедносни седишта за деца во продавниците КРШ

За безбедност на Вашите најмили, сите седишта за автомобили од најпознатите светски брендови со намалување од 10% до 30% во продавниците на Крш.

Искористете ја оваа единствена можност за да обезбедите седишта од најреномираните светски брендови Cybex (производител на најбезбедните седишта во светот, прваци на сите тестирања за безбедност), Gb (германски бренд), Cbx (германски бренд, подбренд на Cybex), Cam ( италијански бренд, Made in Italy), Nania (фарнцуски бренд, производител на седишта по најповолни цени) и други.

Безбедноста на вашите дечиња во сообраќајот не е право на избор туку ваша обврска.

Грижете се за Вашето здравје и здравјето на Вашите најмили, останете дома и нарачајте онлајн – ТУКА.

x

Check Also

Им даваме предност на белите модни парчиња од & OTHER STORIES

Белите модни парчиња се одлични за деновите поминати под сонцето, а модната ...