Акција во продавниците „Крш„! Cybex Lemo до 40% намалување

Cybex Lemo 4 во 1, столче кое расте заедно со вашето бебе. Lemo столчето може да го користите од раѓање па до 99 години, со едноставна употреба на додатоците во зависност од возраста на вашето дете.

Како што расте вашето дете така се менуваат и додатоците:

– Lemo bouncer 3 во 1 дизајниран за користење од раѓање самостојно или прикачено на Lemo столчето. Комфорниот релаксатор е дизајниран за нишкање на бебето, совршено за релаксирање и спиење, а и кога бебето е спремно за игра.
– Lemo бебе сет, послужавник и комфорни перничиња како додатоци за столчето кои се користат од 6 месеци до 3 години. Секој дел посебно се монтира на Lemo столчето.
– Lemo столче од 3 години до 99 години со додаток за нозете кој како и самото седиште во зависност од возраста на детето се подесуваат според висината.

Не ја пропуштајте оваа можност популарното Cybex Lemo столче да го купите по најповолна цена!

Купувајте од најблиската до вас продавница „Крш“:  
Трговски центар Ramstorе mall – 1 кат, Скопје , Градски трговски центар – сутерен, Скопје , Трговски центар Зебра, Скопје
Трговски центар Сума , Куманово, Remmall, Тетово, Трговски центар Сити Центар , Гостивар, Трговски центар Skopje City Mall, Скопје , Трговски центар Capitol Mall & Residence, Скопје, Крш бебе – Веро Трговски Центар, Скопје, Трговски Центар Lisa, Скопје, Retail Park – Point Retail Park, Скопје

 

x

Check Also

ЕДУИНО ИГРАТОН – креативен предизвик за учење и игра преку игровни активности за деца на возраст од 3 до 10 години

По повод 20ти ноември, Светскиот ден на детето, тимот од колективниот портал ...