Александар Ванг од приватните забави направи секси кампања

Не е некоја тајна дека Александар Ванг сака да се забавува, па не не чуди што неговата најнова кампања е инспирирана од приватните забави.

al3

За разлика од другите рекламни кампањи во кои пролетта насекаде се чувствува, модниот дизајнер Александар Ванг за пролетната колекција одбра поинаков амбиент. Под неонските светла на луксузниот автобус во кој се случува голема забава, позираат шест модели кои изгледа дека конечно стигнале на самиот крај од забавното патување.

Фотографирана од Стивен Клејн, кампањата е храбра мешавина од силни бои, а за потребите на снимањето биле изнајмени два авобуси за забава кои Ванг и претходно ги изнајмил за организирање на приватни забави во нив, па искуството не му било непознато.

al2

al1

x

Check Also

Дали Парис Хилтон е бремена? Одговорот доаѓа преку подкаст

По веста што вчера ги преполни „госип“ порталите, Парис Хилтон добива низа ...