Амбер Валета& Каролин Марфи во новата кампања на MANGO (ФОТО+ВИДЕО)

MANGO се фокусира на темата семејство и пријатели во новата рекламна кампања за колекцијата есен/зима 2018/19. Кампањата е насловена  ‘Together’. Пред објетивот на Марио Соренти позираа познати модели, како Амбер Валета, Каролин Марфи, Кесева Абоа, Адвоа Абоа и Алевиа Абоа.

Во кампањата се вклучени и Хелена Теодор, Сесил Винклер, Ванина Соренти и Ленон Соренти.

Акцентот е на долгите палта, предимензионираните плетки и неформални костуми.

Амбер Валета и Керолин Марфи

x

Check Also

Листа на желби: Летна чанта од MANGO

Какошто деновите стануваат се потопли, размислуваме за летна, лесна чанта, иста онаква ...