Шик очила за сонце со потпис на Ана Карин Карлсон

Летната колекција на очила за сонце на шведската дизајнерка Ана Карин Карлсон остава без здив.

ana karin 635 evra

635 евра

Станува збор за очила за сонце кои претставуваат стилски парчиња направени за да се заокружи еден креативен изглед и да се создаде супер позитивна атмосфера.

585 евра

585 евра

Секој примерок е уникатен и посебен на свој начин. Доминираат животинските отпечатоци, геометриските шеми и исклучителните цветни дизајни за женствен и романтичен изглед.

695

695 евра

Погледнете го излогот.

495 евра

495 евра

 

495 евра

495 евра

 

495 евра

495 евра

 

435 евра

435 евра

 

355 евра

355 евра

 

495 евра

495 евра

x

Check Also

Мини Маус манија: венчиња за коса на најпознатите марки

Што имаат во оваа сезона заедничко Гучи, Прада, Диор, Марк Џејкобс, Миу ...