Ангелите на Викторија сикрет позираат за новата колекција на невестинска долна облека

Сезоната на свадби е пред нас, па оние кои бараат долна облека за свадбениот ден, би можеле да погледнат во новата колекција на Викторија сикрет која нуди многу инспиративни парчиња.

Тејлор Хил

За кампањата на популарната марка за долна облека позираат ангелите на Викторија сикрет – Тејлор Хил, Роми Страјд, Стела Максвел и Лаис Рибеиро.

Во секси фотосесијата ги презентираат новите невестински градници, боди, тесни маички и гаќички.

Погледнете дел од колекцијата.

Роми Страјд

Стела Максвел

Лаис Рибеиро

Тејлор Хил

x

Check Also

Ангелите на Викторија сикрет позираат за нова рекламна кампања

Ангелите на Викторија сикрет повторно се обединија во фотосесија за нова рекламна ...