Ангелите на Викторија сикрет се подготвуваат за божиќните празници

Во идилична зимска атмосфера, додека надвор паѓа снег, во топлата куќичка славните ангели на „Викторија сикрет“ подготвуваат подароци за божиќните празници.

И ја украсуваат куќичката, читајќи приказни…

Еве ја приказната.

x

Check Also

Џеки Сталоне, познатата мајка на Силвестер, почина на 98 години, беше познат астролог

Акробатка, советнича на телефонска линија за психичко болни лица, и промоторка на ...