Bafta 2020, Рене Зелвегер и Хју Грант: еве го обединувањето на Бриџит Џонс

Зад сцената се случи средба меѓу двајцата протагонисти на славниот филм Бриџит Џонс: следуваа бакнежи и прегратки.

Доволна е една прегратка за да им се врати сонот на фановите. Тоа се случи на Бафта 2020, кога Хју Грант ја гушна Рене Зелвегер со радост и љубов. Се случи повторно обединување на протагонистите на Бриџит Џонс, кое не помина незабележано од фановите на култниот филм.

Потоа, кога Хју Грант излезе на сцената да ја претстави категоријата за најодбар филм се обрати на Рене Зелвегер: „Пред се,  добро направено Џонс!“, беа неговите први зборови.

Начин да и честита на актерката за титулата што ја освои. Но, пред сè, јасна референца за романтичната комедија од 2001 година дека остана во филмската историја.

x

Check Also

Принцот Чарлс го помина коронавирусот со благи симптоми, ѝ се обрати на јавноста

Принцот Чарлс зборува за прв пат по излегувањето од самоизолација. 71-годишниот наследник ...