Барбара Палвин ги рекламира новите козметички производи од Армани

Моделката продолжува да работи и годинава како амбасадорка на козметиката на Армани. Договорот со славната италијанска куќа го потпиша во 2018 година, а со тоа им се придружи на Кејт Бланшет и Сара Сампајо, кои исто така ги рекламираа производите на Армани. Летната колекција на производи се надополни со ѕвездата – пудра 

x

Check Also

Фризерите би сакале и вие да го знаете ова за вашата коса и фризурите

Понекогаш жените имаат погрешна перцепција за работата на нивниот фризер. Иако цените ...