Испратете им и вие Барбери бакнеж на саканите низ светот (ВИДЕО)

Ништо не е невозможно. Благодарение на Барбери и Гугл емоциите можат да станат дигитализирани.

barberi 1 Динамичното дуо Барбери и Гугл лансираа проект наречен Барбери бакнежи преку кој емоциите, поточно бакнежите, можат да се испратат на дигитален начин.

barberi 2

Виртуелни бакнежи ќе можат да се испраќаат на саканите луѓе во целиот свет преку компјутерот или мобилниот телефон, а се’ што ќе биде потребно е да ги допрете вашите усни до екранот и така „виртуелно засадениот“ бакнеж да го испратите  преку порака. Колку посилно ќе ги притиснете вашите усни на екранот, толку и бакнежот ќе добие посилна боја. Дополнително ќе можете да избирате и бои за бакнежот од палетата на Барбери. Вашите бакнежи можете да ги оставите тука.

Погледнете го видеото.

x

Check Also

E-banking како ново нормално при користење на банкарските услуги

Во последниве две години, како последица од глобалната пандемија, научивме како паметно ...