Бекам промовира нова марка виски во Америка

Само четири месеци откако беше лансирано вискито Haig Club во Шкотска, Дејвид Бекам и креаторот на шоуто „Американски идол“ Сајмон Фулер, организираа приватна коктел забава за официјално добредојде на новата марка виски во САД.

b4

Славниот фудбалер на забавата изгледаше грандиозно, како и секогаш, а заедно со Фулер беа домаќини на вечерата која вклучуваше три јадења организирана за страсните љубители на виски во Холивуд. Новото виски беше употребено и во коктели кои беа сервирани на вечерата, а секој пијалак беше изготвен од страна на некои од најдобрите бармени на Америка.

b1

Производителот на виски не го искористи името на Бекам во самата марка, туку го вклучи Бекам во производството на виски но и во дизајнот на шишето.

b10

b1

b3

b2

x

Check Also

Фати го возот од Битола – успешни стартап приказни

Железничката станица во Битола симболично беше искористена за настанот “Фати го возо(т) ...