Би излегле ли од дома со бели веѓи?

Е да, модерно било…

бели веги 1

Иако на актуелните модни ревии во главните светски метрополи видовме дека се модерни чатма-веѓите.

Ама ај, нека дигне рака оној кој прв ќе излезе од дома со бели обоени веѓи? Или има и такви во градов?!

бели веги 2

За чатма-веѓи е доволна само една Фрида Кало, мислиме на некоја барем од далеку слична на неа.

бели беги 4

Понекогаш во недостаток на  стил, одлично е и привлекувањето на внимание. Ама, белите веѓи би го решиле само вториот проблем.

Осмелете се, направете го првиот моден чекор.

 

x

Check Also

Дали Парис Хилтон е бремена? Одговорот доаѓа преку подкаст

По веста што вчера ги преполни „госип“ порталите, Парис Хилтон добива низа ...