Би носеле „Дру Баримур“ очила за сонце за 33 долари?

Глумицата дизајнираше линија на очила за диоптер и очила за сонце. Достапни се на Интернет продажба, по многу прифалтива цена.

db1

Би носеле модерни очила за сонце со потпис на глумицата Дру Баримур, која во оваа колекција се појавува како моден дизајнер? Ако ние се прашуваме, да со задоволство.

Ја памтите онаа поговорка „кој го бива за се го бива“. Во случајов, таа поговорка важи за слатката Дру Баримур која се што фати -позлатува.

По успехот на нејзината мејк-ап линија „Флауер“, Баримур успешно ја лансираше и колекцијата на очила за сонце „Флауер“.

db3

Колекцијата содржи 36 модели на очила, а цените се достапни – од 33 до 88 долари.

Достапни се на Интернет-продажба на сајтот flowereyewear.com .

x

Check Also

Накит за на плажа 2015: Никогаш доволно од него!

Модните додатоци како чантата за плажа, шеширот и марамата не се единствени ...