Бидете нова личност со AIR OPTIX® леќите во боја

Омилените AIR OPTIX® леќи со највисока пропустливост на кислород, на наше задоволство, сега се достапни и во боја!


Со години корисниците барале AIR OPTIX® леќи во боја, па лабораториите на Novartis ја исполниле нивната желба. Овие леќи се совршен микс на најбараните естетски леќи во боја Freshlook® и најздравите медицински леќи Air Optix® Aqua.

Запрашавме корисник на овие леќи да ни ја објасни нивната предност.

-Ги обожувам затоа што ми ја прават шареницата покрупна и можам да ги носам многу подолго од другите леќи во боја. Очите не ми се уморни, вели Кристина која користи диоптер минус 3,25, и додава:

-Повремено ја менувам бојата и се чувствувам како сосема нова личност. Ми расте самодовербата.

Еве зошто бојата на AIR OPTIX®COLORS е толку природна: бидејќи има висока пропустливост на кислород, содржи SmartShield® површина која ги одбива нечистотиите и ги прави очите покрупни.

Сакате да ги пробате? Секако дека одговорот е потврден. Тогаш побарајте во најблиската оптика бесплатен пробен пар! Изберете ја омилената од 12-те интензивни бои.

Повеќе информации за леќите AIR OPTIX®COLORS ќе најдете на следниот линк – ТУКА

или јавете се на телефоните (02)3239218 и (02)3217718.

x

Check Also

ПОПУСТИ во Sara Fashion и Penti

Вчера започна акцијата “Денови на летна класика” во сите продажни места на ...