Black Friday: В петок попусти во Скопје сити мол до 70 отсто

Познатиот ден Black Friday, резервиран за шопинзи со големи попусти, се одбележува и кај нас.

Последниот петок во ноември е познат како Black Friday и на тој ден може да се пазарува со големи попусти. Како и големите градови низ светот, и кај нас веќе почна да се одбележува овој ден. Годинава главната шопинг манија ќе се случува во Скопје сити мол каде се предвидени попусти и до 70 отсто.

Повеќе од 90 продавници од 10:00 часот па до полноќ во петок, вклучувајќи ги и најатрактивните брендови во Skopje City Mall кои покрај актуелните попусти кои ги имаат во моментов, ќе понудат и специјални Black Friday попусти кои ќе се движат од 10 до 70 отсто.

Подготвени? Секако!

x

Check Also

Фешн Груп донираше на Институт за јавно здравје апарат што ќе прави тестови за Ковид-19 за 30 минути

Автоматизиран молекуларен RT-PCR апарат и тестови за детекција на корона вирусот, со ...