Бунтовникот во едноставни чевли – The Feit … и револуцијата продолжува (ФОТО)

1-FEIT-shoes-slipper-white

2-FEIT-shoes-slipper-sand

3-FEIT-shoes-slipper-hero

4 - FEIT shoes - hs - low white

5-FEIT-shoes-hs-hi-greige

6-FEIT-shoes-hs-greige-hero

7-FEIT-shoes-hs-low-hero

8-FEIT-shoes-greige-white-hero

9-FEIT-shoes-navy-suede-hero

10-FEIT-shoes-stich-down-hero-

11-FEIT-shoes-all-hero-

12-FEIT-shoes-sand-hero

x

Check Also

Први тротинети и велосипеди за најактивните корисници на апликацијата HalkEco  

  Апликацијата HalkEco на Халкбанк  со која се стимулира пешачењето, трчањето, возењето ...