Фитнес&Диети

Фитнес и Диети

Кралски фитнес за совршено утринско будење

Експертите советуваат дека треба да се будиме полека и нежно, но повеќето луѓе веднаш „скокаат” на првиот звук на будилникот и во најголемо брзање вршат утрински подготовки, се облекуваат, набрзина пијат две или три голтки кафе, неколку повремени залаци за ...

Повеќе »

Холивудска антицелулитна диета

Килограмите се намалуваат, но целулитот останува.  Но не и со оваа диета. Продукти кои се препорачуваат: Зеленчук (најдобро свеж или варен) Овошје (свежо или овошни сокови) Салати (зачинети со чисто растително масло и оцет или лимонов сок) Сокови од зеленчук ...

Повеќе »

Манекенско мени

Уживајте во сопственото тело и хранете се според менито на познатите манекенки. Намалете го обемот на бедрата и стомакот и ослободете се од непосакуваниот целулит.

Повеќе »