Козметика

Спасете ги лошо искубените веѓи

Полните веѓи го обликуваат лицето и очите, визуелно ги намалуваат темните кругови околу очите и останатите неправилности на лицето, а тоа ги прави да се посакани отколку тенките веѓи. За да им го вратите природниот изглед на премногу искубените веѓи ...

Повеќе »

Совети за неодоливи кадрици

Витканата коса секогаш е во мода. Локните и даваат волумен, но тие убаво ќе изгледаат само ако им овозможите соодветна нега. Еве неколку совети како вашите кадрици да ги направите нежни и меки. Шампонирање под туш Туширањето е најдобар начин ...

Повеќе »