Козметика

Васка Леонтиќ: Во тренд се интензивните тонови за матурските вечери

„Ако можам да направам споредба, има голема поделба меѓу имиџот кај младите. Едни имаат префинет вкус, а други претежно копираат и сеуште го бараат својот стил сметајќи дека туѓото е подобро“, вели Васка Леонтиќ, сопственик на Академија и студио Леонтиќ. ...

Повеќе »