Модна манија

Чевлите на Ким

Високите потпетици на Јангвун Ким на прв поглед се само скулпторко дело подготвено за изложба. Напротив, чевлите на Ким се уште едно носливо модно лудило, а воедно и многу удобно иако на прв поглед не изгледа така.

Повеќе »

My Precious, Совршенство во вашата кутија за накит

Кога совршeнството се наоѓа во едно магично ателје во кое се крие најголемото богатство на една дама. My Precious е најубавото ателје во градот скриено во Т.Ц. Лептокарија во кое на секоја „зависничка“ од уникатен накит и застанува здивот.

Повеќе »

Тројцата модни мускетари

Кога модата е дел од едно искрено пријателство и дел од малите тајни, разговорите без крај и силните искрени насмевки. Кога модата и пријателството одат во борба заедно со вас.

Повеќе »

Модна неонка!

Доколку не ви е доволно осветлувањето во вашиот омилен ноќен клуб и не сакате да ве туркаат во гужвата одберете „неон“ ѓердан или само едно парче облека со неонска моќ за вашиот вечерен диско изглед.  

Повеќе »