Модна манија

Модна неонка!

Доколку не ви е доволно осветлувањето во вашиот омилен ноќен клуб и не сакате да ве туркаат во гужвата одберете „неон“ ѓердан или само едно парче облека со неонска моќ за вашиот вечерен диско изглед.  

Повеќе »

Мажи со ѓердани

На дамите никој не им се противи кога гордо на нивните голи, долги вратови ги носат дијаманските ѓердани, подарок од нивниот љубовник.

Повеќе »