МакМода

Мак мода

Мажи со ѓердани

На дамите никој не им се противи кога гордо на нивните голи, долги вратови ги носат дијаманските ѓердани, подарок од нивниот љубовник.

Повеќе »

Лице со стил: Како Милан Јанковиќ стана Филип Цептер

Еден од најмоќните луѓе во светот кој доаѓа од овие простори, Филип Цептер, е и најголем вработувач на младите кои од сите поранешни југословенски републики спасот од сиромаштијата и неможноста да се вработат во својата земја, и покрај квалификациите и ...

Повеќе »