МакМода

Мак мода

Лице со стил: Како Милан Јанковиќ стана Филип Цептер

Еден од најмоќните луѓе во светот кој доаѓа од овие простори, Филип Цептер, е и најголем вработувач на младите кои од сите поранешни југословенски републики спасот од сиромаштијата и неможноста да се вработат во својата земја, и покрај квалификациите и ...

Повеќе »

Марјана Станојковска: Не посакувам да бидам во туѓа кожа!

„Паметам имав голема температура, но сепак отидов на тој прв кастинг бидејќи не сакав да го пропуштам. Имав 14 години. По изборот, Милиќевиќ ме убеди да станам русокоса, а јас едвај се прифатив таква“, вели една од најактуелните македонски убавици ...

Повеќе »