МакМода

Мак мода

Модни денови Штип (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Вчеравечер на плоштадот во Штип започна манифестацијата Модни денови Штип (Fashion Days Shtip) со заедничка модна ревија на која беа претставени по неколку модели од сите модни куќи и дизајнери кои на оваа манифестација ќе ги презентираат своите нови колекции ...

Повеќе »