МакМода

Мак мода

MUST HAVE: Чевли со метални детали

Веруваме дека уште минатата есен во вашите плакари на суптилен начин се вовлекле чевли со метални детали во златна и сребрена боја. Дека не е збор само за моментален тренд покажа и оваа година high-street понуда, па и оваа есен ...

Повеќе »

Ексклузивна лимитирана линија на чанти: Соња Бата

За сите љубители на безвремената елеганција италијанскиот бренд BATA , овој месец нуди лимитирана линија на чанти, дизајнирани од страна на Соња Бата, сопруга на основачот на компанијата  – Томас Бата.

Повеќе »

Џузепе Моденезе, министер на италијанската елеганција

Има полни 86 години, сеуште го „тресе“ Милано со својот стил  и што е најважно, планира нови модни предизвици. Бепе Моденезе деновиве ја претстави својата биографија „Министер на елеганцијата“.

Повеќе »