МакМода

Мак мода

До совршено тело со Маја Талевска

Совршеното тело не мора да биде само сон. Оние кои редовно вежбаат пилатес заедно со згодната инструкторка Маја Талевска во клубот 60 минути за неа, гледаат како пред очи сонот за фит форма им станува реалност. 

Повеќе »