МакМода

Мак мода

Александра Митковска со нови модели од колекцијата Премиера

Во шоурумот и бутикот на  Вибрациони (VIBRAZIONI by Aleksandra Mitkovska), во среда на 18 декември со почеток во 17 часот , ќе бидат презенитрани нови модели од колекцијата „Премиера“ за есен-зима 2014 година на модната дизајнерка Александра Митковска.

Повеќе »

Еден многу шик трговски центар со резиденцијален дел: Капитол Мол и Резиденс

Лоциран во срцето на Скопје, во населбата Аеродром, Капитол Мол и Резиденс (Capitol Mall & Residence) се простира на вкупна изградена површина од 33.500 м2, а вкупната инвестиција изнесува 30 милиони евра.

Повеќе »