МакМода

Мак мода

Микс од принтови

Слободата на летото нуди многу можности во играта со боите и кројот на модните парчиња. Во минатото црната и кафената боја не се „поднесуваа“, а сега соодветно искомбинирани со чанта во силна боја изгледаат одлично во секоја комбинација.

Повеќе »