МакМода

Мак мода

Како се подготвуваше каталогот за Модниот викенд Скопје (ВИДЕО)

Продуцент – Света Богова Јовановска, модели- Јелена Богојевиќ, Ана Кафтановска, Елена Гугоска, Ридван Ибраими и Даниел Ацевски, креативен менаџер – Горан Сиџимовски, фотографи – Ани и Дими, мејк-ап – Космо и Зоран Шурбевски, фризура – Роланд и Бубе студио Ин.

Повеќе »