МакМода

Мак мода

Шах-мат на Луј Витон

Се вљубивте ли во шаховитите ретро фустани на Луј Витон? Модните зависнички ширум светот веќе одамна ги имаат во својот гардеробер. Модна шах-мат победа и вистински избор за сериозен деловен изглед или разигран Алисов фустан за дневна прошетка. Доколку сметката ...

Повеќе »

Жени во блејзери, мажи во хеланки

Се инспирира од структурата, формите, андрогени, симетрични и аисиметрични дизајни на силуетата. Практикува мешање на машки и женски парчиња облека кои ги спојува во нејзините колекции, како и дизајн на посебно машки и женски колекции, употребувајќи секакви видови на кроење, ...

Повеќе »