МакМода

Мак мода

Чевлите на Ким

Високите потпетици на Јангвун Ким на прв поглед се само скулпторко дело подготвено за изложба. Напротив, чевлите на Ким се уште едно носливо модно лудило, а воедно и многу удобно иако на прв поглед не изгледа така.

Повеќе »

My Precious, Совршенство во вашата кутија за накит

Кога совршeнството се наоѓа во едно магично ателје во кое се крие најголемото богатство на една дама. My Precious е најубавото ателје во градот скриено во Т.Ц. Лептокарија во кое на секоја „зависничка“ од уникатен накит и застанува здивот.

Повеќе »