МакМода

Мак мода

Марјана Станојковска: Не посакувам да бидам во туѓа кожа!

„Паметам имав голема температура, но сепак отидов на тој прв кастинг бидејќи не сакав да го пропуштам. Имав 14 години. По изборот, Милиќевиќ ме убеди да станам русокоса, а јас едвај се прифатив таква“, вели една од најактуелните македонски убавици ...

Read More »