Убавици

Што прави македонското девојче во Индонезија?

Странските медиуми речиси секојдневно известуваат за своите претставнички на најголемиот избор за убавина во светот – Мис на светот 2013. Кај нас пак, освен комшиките и најблиските роднини на мисицата Кристина Спасеновска, никој не дозна ни кога замина ни со ...

Повеќе »

Бројни недостатоци на изборот за Мис на Македонија за Мис на светот (ФОТО)

Од несреќно избраната тоалета и простор за движење до само едно појавување на девојките во костими за капење преку грешките во „крунисувањето“ до лентите на кои со фломастер беа испишани титулите…

Повеќе »