Насловни страни

насловни страни од модните магазини

Четирите насловни страни на Лејди Гага за “V“ магазин

Лејди Гага ќе се појави на насловна страна на септемврискиот “В“ магазин. И тоа не на една – туку на 4 насловни страни.       Во тек е примањето порачки за магазинот, со насловна која ќе ја изберете. А ...

Повеќе »